1. SØNDAG I ADVENT: I LOVE YOU HALSKÆDE

4 X BLACK BOOTS

wearemad opening ceremony vanessa bruno kenzo boots sarenza

IGÅR AFTES da jeg browsede igennem de nye varer på Sarenzas webshop, fandt jeg disse sorte støvler i ruskind fra Eden. De må gerne bo i mit klædeskab. Jeg har egentlig været på udkig efter et par lignenede støvler, sorte klassiske med hæl, i et stykke tid. Men nu tror jeg endelig, at jeg har fundet dem! I samme runde, fandt jeg selvfølgelig lidt flere støvler, som jeg tilføjede ønskelisten. Nu hvor vinteren nærmer sig med hastige skridt, er det for alvor tid til at skifte de små stilletter ud med et par støvler til julens fester!

ENGLISH: Last night when I was browsing through the new arrivals on Sarenza’s webshop, I found these suede boots from Eden. They can come live in my wardrobe. I’ve been on the look for a pair of black classic boots for a while, but I think I just found them. I also added a few other boots to my favorites and now “winter is coming”, it’s time to replace those small stilettos with a pair of boots. 

//1. croco boots KENZO //2. suede boots EDEN //3. metallic heel boots OPENING CEREMONY //4. vahia boots VANESSA BRUNO

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. SØNDAG I ADVENT: I LOVE YOU HALSKÆDE