KATE MOSS X PLAYBOY 60 YEARS

DECEMBER DREAMS

wearemad H&M leather skirt zara gold heel pico earrings

TIDLIGERE I dag, da jeg mødtes med sødeste Rikke May, havde hun denne fine læder nederdel på fra toogoodtobebasic. Læderet var blødt som smør og til en fornuftig pris endda. Den er hermed tilføjet til ønskelisten. For eftersom kun 2 julegaver er indkøbt og New Zealand ligger blot 29 dage væk, så må jeg hellere holde mig i skindet (så at sige)…

ENGLISH: Earlier today when I met up with sweet Rikke May, she was wearing this cool leather skirt from toogoodtobebasic. The leather was soft as butter and for a reasonable price even.  It is hereby added to my wishlist. With only 2 Christmas gifts in the bag and a trip to New Zealand only 29 days away, I need to turn down the shopping just a bit…

//knit DAGMAR //skirt TGTBB //clutch OLYMPIA LE-TAN //earrings PICO //rings PICO //boots ZARA

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KATE MOSS X PLAYBOY 60 YEARS