AQUIESSE

2. SØNDAG I ADVENT: OXIDERET SØLV RING

wearemad pico engelsk ring oxideret advent giveaway

SÅ BLEV det  2. Søndag i Advent og dermed tid til nr. 2 ud af 4 lækre advents gaver på bloggen! Fra i dag og en uge frem har I mulighed for, at deltage i konkurrencen om denne smukke oxiderede ring i sterling sølv fra Pico.  Som nogle af jer måske har luret allerede, så har jeg selv denne ring og jeg er blevet så glad for den, at den sidder på min hånd hver dag. Jeg bruger min på lillefingeren (se den på her), men da den er justerbar er et egentlig op til en selv hvor man syntes den skal sidde.

For at deltage i konkurrencen, skal du gøre følgende: 1. find mig på Instagram (@wearemad ) og del billedet af ringen med tag @wearemad @picostore #wearemadadvent

Vinderen vil blive trukket d. 15/12 og offentliggjort på Instagram.

Glædelig 2. Søndag i Advent og held og lykke!

ENGLISH: It?s time to reveal no. 2 out of 4 Advent Calendar giveaways! Second up is this beautiful oxidized sterling silver ring from Pico. As some of you might have noticed I have the ring myself and I absolutely love it! It’s been sitting on my hand ever since I got it. I wear it on my little finger (see it on here), but as it is adjustable you can wear it as you please.  

To enter the giveaway all you need to do is: 1. find me on Instagram (@wearemad) and share the picture of the ring with tag @wearemad @picostore #wearemadadvent 

The winner will be announced on Instagram on December 15th. 

Happy 2. Sunday in advent and good luck!

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AQUIESSE