LAYERED LACE

BACK IN BUSINESS (RABATKODE)

ET PAR uger tilbage fik jeg endelig (…) bestilt nogle visitkort! Da de droppede ind af brevsprækken tidligere i dag, gik det op for mig hvor meget jeg egentlig har manglet dem. Fra nu af kommer de med mig over alt! Jeg har selvfølgelig designet dem selv og du kan gøre det samme lige her. Lige nu er der -15% på 50 stk. standard med mat finish med promo: G2MSCG

ENGLISH: A few weeks back I finally ordered some business cards! When they were delivered today, I realized how much I’ve actually needed them. From now on they are coming with me where ever I go. I designed them myself and you can do the same right here. Right now you get -15% on 50 pcs. standard mat finish with promo: G2MSCG

wearemad footerdownload

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAYERED LACE