DECEMBER 23RD

BEAUTY: DRUGSTORE FAVORITES

JEG KAN bruge timer i supermarked når jeg er i udlandet. Udvalget af varer er, som regel, meget større end i Danmark. Jeg stacker altid op på forskellige nødvendigheder, som f.eks. tør shampoo, cremer, læbepomade, kaneltyggegummi mm. Her er et par af de ting jeg har købt med hjem denne gang, som jo må siges er en del billigere end i Danmark. Tør shampooen koster 2?, læbepomaden 2? og Weleda Baby cremen 0,60?… Jeg har også købt instant neglelakfjernere, den hvor man stikker fingrene ned i en svamp og så er neglelakken væk, til 2? stk. Not bad at all.

ENGLISH: I can spend hours at the super marked, when I’m abroad. The selection of products is a lot larger than in Denmark and the price a lot lower. I’m always stacking up on drugstore necessities like dry shampoo, lotions, lip balm, cinnamon gum etc. This time I’m bringing home a few favorites above. 

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 23RD