DECEMBER 25TH

BOYFRIEND

HER KOMMER umiddelbart et indlæg lidt udenfor kategori, men jeg bliver nødt til lige at vise jer en af gaverne, som jeg forærede min kæreste i julegave… Sommer, sol og New Zealand nærmer sig med hastige skridt og med kun 6 dage til takeoff, begynder vi så småt at kunne pakke rygsækkene. Jeg har fået indkøbt de føromtalte lynlåsposer og skal igang med en pakkeliste en af dagene. Med et begrænset antal kilo i bagagen, ville det være rart ikke, at skulle slæbe rundt på alt for mange sko. Jeg planlægger at medbringe mine Nike Rosherun fra Sarenza, som jeg fik tidligere på året. De er lette, fungerer godt som en sommersko og føles som luft at have på. Jeg syntes derfor også, at min kæreste skulle have et par med på rejsen. Lige nu kan du spare -10% på denne Nike Rosherun model og hvis du syntes de er lidt drengede i farverne, så er denne lyse model måske lidt mere feminin? Jeg behøver næsten ikke at nævne, at kæresten selvfølgelig blev rigtig glad for skoene.

ENGLISH: I don’t know what category this post would file under, but none the less, I just want to show you one of the gifts I got my boyfriend for Christmas… Summer, sun and New Zealand is fast approaching and with only 6 days to takeoff, we can slowly begin to pack the backpacks.  I’ve purchased the aforementioned zipper bags and planning on starting on a packing list one of these days. With a limited number of kilos of luggage, it would be nice not to have to carry around too many shoes. I plan to bringing my Nike Rosherun from sarenza, that I got earlier this year. They are lightweight, works well as a summer shoes and feel like air to wear. So I though my boyfriend could use a pair on the trip as well. Right now you can save -10% on this Nike Rosherun model and if you think they are a little boyish colorwise, this bright model may be a little more feminine? I hardly have to mention, that my boyfriend really liked the shoes.

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 25TH