BUNNY

SOMMER 2013

JULEN ER vel overstået og 2014 nærmer sig med hastige skridt. For mig handler denne tid også om, at kigge tilbage på året der gik (uden at lyde alt for nostalgisk) Jeg er glad for at have en masse billeder, som dokumentation for 2013. Jeg glemmer nemlig alt for let, alle de vidunderlige stunder. Jeg husker dog sommeren, som en af de bedste og det vidner mit billedearkiv også om, da jeg gik det igennem. 2013 bød på mange eventyr og 2014 starter hårdt ud med endnu et! Her er et lille udpluk fra året der gik.

ENGLISH: For me this time of the year also means, looking back at the past year (without having to sound too nostalgic) I’m glad to have a lot of pictures as evidence for 2013, because I tend to forget all the wonderful times as time goes . I remember the summer, however, as one of the best ever. 2013 brought along great adventures and 2014 is going to begin with another big one! Here’s a few high lights from the year that past…

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUNNY