FROM ME TO ME: PS11 HOLOGRAM

SNEAKER SALE (MEN)


I FORBINDELSE med julegave indkøbet til min kæreste her, så var der faktisk flere emner på spil da jeg kiggede herreskoene igennem hos Sarenza.dk. Jeg valgte, at stase på Nike Rosherun da de egner sig godt til sommer sko og til at gå langt i (jf. New Zealand) Hvis vi ikke skulle have været ude at rejse, havde valget nok været lidt sværere… Jeg syntes ovenstående sneakers er så fine! Næsten til et punkt hvor jeg selv ville ønske, at jeg havde større fødder… næsten! Især den blå high top i ruskind (som desværre også er udsolgt) ligger højt placeret på min liste. Hm. Men nu er de altså alle sammen på udsalg på Sarenza’s webshop find dem her og her.

ENGLISH: When I got my boyfriend his Christmas present here, I actually had a few other subjects in game when I was browsing through the mens shoes at Sarenza.dk. I choose to go with the Nike Rosherun because it’s a good summer and walking shoe (with our New Zealand in mind) If we hadn’t been going on a holiday, the choice might have been a bit more difficult… I think all the sneakers above is super cool, almost to the point that I wish I had bigger feet… almost! Especially the blue suede high top (sold out of course) is on the top of my list. Well. Anyway, they are all on sale now on Sarenza’s webshop get them here and here.

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM ME TO ME: PS11 HOLOGRAM