ON MY MIND: SWASH LONDON

DIY: INDUSTRIAL LAMP

JEG FIK vist aldrig vist jer denne lampe, som jeg istandsatte i sommer. Da jeg købte lampen på et loppemarked, var den brun og støvet og ledningen klippet af. Jeg startede med at bestille et stykke stofledning uden fatning og fandt tilfældigt et originalt gammelt stik på et andet loppemarked. Derefter spraymalede jeg lampen med mat sort, forbandt ledningen og skiftede pæren. Og voilá et styk ny sengelampe!

ENGLISH: I don’t think I’ve shown you this lamp, that I restored last summer? When I bought it at a flea marked it was brown, dusty and the cord had been cut of. I started out by ordering a new piece of fabric cord and then I happened to find an old original  socket at another flea marked. I spray painted the lamp in a mat black color, connected the cord and switched the light bulb. And voilá a new bed lamp! 

wearemad footerdownload

6 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY MIND: SWASH LONDON