GOAY X TUX

EYES ON: H&M DENIM JACKET SS14

TILBAGE I oktober var jeg forbi H&M’s showroom for, at tage et kig på nogle af nyhederne, som kommer til foråret. SS14 er kollektionen ufattelig (!) fin og der er en masse lækre highstreet musthaves , at se frem til. En af favoritterne er et par ruskinds bukser i det blødeste lækreste sind og så denne mega seje denim jakke med broderet ryg!

ENGLISH: Back in October I stopped by H&M’s showroom to have a closer look at the spring news. The SS14 collection is beyond amazing and theres a lot of high street to look forward to this spring. One of my favorite items is a pair of suede pants in the softest leather and this cool denim jacket with a back embroidery! 

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

 • Uh, ruskindsbukser, siger du! Er det sorte? Og er de simple? Og ved du hvornår de cirka kommer i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Nanna
   Yes sorte og 1-2 andre farver husker jeg? Til foråret engang, skal nok lige lave en update senere 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOAY X TUX