LOVE ME TENDER

NEW LOVE: PS11 HOLOGRAM

SOM JEG skrev lige efter jeg tog på ferie, så nåede jeg lige at snuppe denne PS11 hos Holly Golightly inden vi smuttede til NZ. Den har været på min “nice to have” liste lige siden jeg så den første gang, og nu er den altså flyttet ind i garderoben. Kameraet havde lidt svært ved, at opfange hologram effekten i læderet, men I får den på nogle outfit billeder senere på ugen! Nu glæder jeg mig bare til at bruge den, efter at den har stået og ventet på jeg kom hjem 🙂

TRANSLATION: As I mentioned before I went on vacation, I picked up this PS11 at Holly Golightly before we left for NZ. It’s been on my “nice to have” list from the second I spotted it the first time and so now it has moved into my wardrobe. My camera didn’t really pick up the hologram effect in the leather, but I’ll make sure to post an outfit post with it later this week. Now I just cant wait to wear it, after it’s been sitting at home waiting for me one hole month 🙂

//bag PROENZA SCHOULER

wearemad footerdownload

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE ME TENDER