TRÈS FATIGUÉ

LIBERTY LONDON X ACNE STUDIOS

EGENTLIG ER mit forhold til Liberty lidt anstrengt. På den ene side kan jeg virkelig godt lide de fine mønstre, men på den anden side bliver det også hurtigt meget feminint… Jeg syntes til gengæld, at samarbejdet med Acne Studios er det mest vellykkede Liberty London har lavet til dato. Både kjolen og toppen måtte gerne flytte ind i min garderobe til sommer! Kollektionen kan købes hos Acne fra marts.

TRANSLATION: Originally my view on Liberty is a bit blurred.  strained. On one hand, I really like the liberty patterns, but on the other hand it’s also very feminine …  Anyway, I think the collaboration with Acne Studios is the most successful Liberty London has made ??to date. Both the dress and the top is most welcome to move into my wardrobe this summer! The collection is available in Acne stores  from March.

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÈS FATIGUÉ