AT HOME: DIY MARBLE WINDOWSILLS

(STILL) ON MY MIND

JEG DRØMMER stadig om de hvide læderbukser fra Isabel Marant pour H&M kollektionen… De var lige ved at komme med hjem, til pre-shopping eventen i november, men min fornuft talte mig fra det. Mest fordi hvide læderbukser muligvis ikke, er det mest praktiske i hele verden… Anyway, jeg ville bruge dem sammen med noget a la dette.

TRANSLATION:  I’m still dreaming about the white leather pants from the Isabel Marant pour H&M collection… I were so close to bringing them home with me, at the pre-shopping event back in  November. I guess the fact that white leather might not be the most practical material for clothing made it a no go back then… Anyway, I would wear them with something like this. 

//sweater ÉTOILE ISABEL MARANT //leather pants ISABEL MARANT POUR H&M //sandals 55DSL X BIRKENSTOCK //bag STELLA MCCARTNEY

 

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT HOME: DIY MARBLE WINDOWSILLS