PSST: ASOS -20% RABATKODE

NEW IN: LOVE MOSCHINO

I ER en del der har efterspurgt link til den nye taske fra Love Moschino, som jeg viste på Instagram og luftede her.  Så nu får den altså sit eget indlæg. Jeg har længe gerne ville have en lidt større taske med plads til alt det, som jeg dagligt slæber rundt på i et ekstra net… Jeg faldt tilfældigt over Love Moschino’s Portable Home Cabas tote hos Saraenza, da jeg for et par uger siden browsede igennem alle de fine tasker. Nu har jeg efterhånden haft tasken i halvanden uge og selvom den er lidt skør, så er den også fin og praktisk! Jeg har fundet ud af, at den er et ret godt supplement til mine andre tasker, som alle er en del mindre. Det er helt rart, at have en taske, som både kan rumme min laptop, oplader, notesbog, kamera, en vand og alle de andre nødvendigheder der får hjulene tl at køre rundt!

TRANSLATION: As some of you have asked for a link to my new bag from Love Moschino (that you got a glimpse of here) I’m going to dedicate this post to it. I’ve been looking for a larger bag with room for everything that I usually carry around in an additional net on a daily basis… browsing through the bags on Sarenza’s webshop, I stumbled upon Love Moschino’s Portable Home Cabas tote. Now, after wearing it for a little over a week, I’ve found it a pretty good addition to my other bags, all of which are somewhat smaller. The bag is a little crazy, but it’s also quite amazing and practical none the less! It’s quite nice to have a bag that can both carry my laptop, charger, notebook, camera, water and all the other necessities that makes the wheels go round!

Sponsored post

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSST: ASOS -20% RABATKODE