NEW IN: LOVE MOSCHINO

210214: BOYFRIEND JEANS

BILLEDERNE HER er fra tidligere på ugen hvor solen skinnede, til forskel fra i dag… Jeg karter rundt og man undrer sig over hvordan det kan være svært, at stå stille i de 2 sekunder det tager at skyde et par billeder…? Nå, men jeg er blevet ret glad for boyfriend jeans på det seneste og i denne uge har jeg kunne tilføje endnu et fint par til samlingen, nemlig disse ripped Molly Yesterday jeans fra FIVEUNITS, som har det lækreste lyseblå farve!

TRANSLATION: These pics are from earlier this week, where the sun was shining, unlike today… Obviously I had a hard time standing still while the pictures are taken, anyway it looked like I was having fun… I’ve really gotten into (so to speak) boyfriend jeans lately and this week I added a new pair to my my collection – these ripped Molly Yesterday jeans from FIVEUNITS with the most amazing light blue color!

//jacket H&M TREND //t-shirt ISABEL MARANT POUR H&M //jeans FIVEUNITS //boots ACNE //bag PROENZA SCHOULER  //rings H&M and PICO

wearemad footerdownload

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: LOVE MOSCHINO