210214: BOYFRIEND JEANS

SPRING SNEAKERS

HELLO LADIES! Undskyld stilhenden, men jeg har brugt weekenden med familien og har derfor forsømt bloggen en smule. Vi har bagt kager, spist god mad, sorteret en masse frimærker (…lang historie) og gået tur på Frederiksberg i det gode vejr. Det er SÅ rart, at mærke solen igen og virkelig rart, at det endelig er ved at være sneaker season! Jeg kan slet ikke finde ud af hvilken af ovenståen sneakers, som er min favorit, så tror at konklusionen må være at jeg har brug for alle fire par…

TRANSLATION: Hello ladies, sorry for the silence, but I’ve spent the weekend with my family and  therefore neglected the blog a bit. We’ve spent the weekend baking, eating delicious food, sorted a lot of stamps (… long story) and enjoyed the brilliant weather. It is SO nice to finally feel the sun again and it makes me really pleased that it’s finally sneaker season again! I really can’t decide on a favorite pair above, so I believe that the conclusion must be that I need all four pairs …

//superstar ADIDAS ORIGINALS //WMNS rosherun NIKE //WMNS rosherun NIKE //air max 90 NIKE

SPONSORED POST

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210214: BOYFRIEND JEANS