{HOME #22}

ESSENTIALS

EN KALENDER skal der til! En gammeldags én i papir vel og mærke. Én som har en hel uge på et spread, så jeg ikke mister overblikket og glemmer ugens aftaler, møder, opgaver, events osv. Det er faktisk en fejl, at jeg de 2 første måneder af 2014 har måttet undvære én, blot fordi jeg har glemt at gå forbi Magasin når jeg har været inde i byen. I mandags kom jeg endelig forbi Ordning & Reda, hvor den søde ekspedient måtte trylle den aller sidste kalender de havde frem fra lageret. Sidste år købte jeg modellen, som er lidt større, men denne størrelse passer perfekt i tasken sammen med yndlings eso læbepomaden og min uundværlige hånd creme fra Mario Badescu.

TRANSLATION: A weekly diary is absolutely essential for me! An old-fashioned one in paper that is. One which has a whole week at a spread, so I cant keep an overview of the week’s appointments, meetings, tasks, events, etc. I finally got around to getting a new diary for 2014 Monday when I stopped by Ordning & Reda, where the sweet sales assistant dug one last sample out from the stockroom. Last year I had the model, which is slightly larger, but this size fits perfectly in my bag with my favorite lip balm from eso and my essential hand cream from Mario Badescu.

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{HOME #22}