{HOME} URBAN OUTFITTERS

ON A BUDGET: CHECK MATE

DET ER bestemt ikke først gang, at jeg viser de skakternede slip-ons fra Vans på bloggen. Ja, jeg er faktisk så begejstret for modellen, at jeg selv ejer et par som jeg ynder at iklæde mig sammen med et par sorte jeans eller læderbukser. I tilfælde af, at nogle af jer derude bag skærmen også går og drømmer om et par, så kan man altså lige nu erhverve sig et par uhørt billigt på Sarenza.dk. Selvom jeg ikke selv har begivet mig ud i kombinationen, så fungerer de jo også fint med kjole og bare sommerben (som ovenover) eller måske med et par rå lædershorts? Du kan finde de fine skakternede Vans hos Sarenza til blot 312,- inkl. levering HER.

TRANSLATION: It’s not the first time I’m posting these checked slip-ons from Vans on the blog. I actually dig the model so much, that I’ve acquired a pair myself. I like to wear the monochrome slip-ons with black denim or leather. If you’re dreaming of a pair yourself, you can get it for next to nothing at Sarenza at the moment. Even though I haven’t pulled it off myself yet (yet!), I really like the skirt/dress combo above or even together with a pair of leather shorts? Get the check mate slip-ons from Vans at Sarenza for only 315DKK HERE.

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

  • Sophie

    Så er de købt! Tak for link til skoene. De var billige, og der var lige et par i min str tilbage.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{HOME} URBAN OUTFITTERS