040414: HAPPY FRIDAY

{WISH LIST} BLUE SHIRT

GOD MORGEN! Hvor blev weekenden lige af, om jeg må spørge!? Den er gået så stærkt, at jeg slet ikke har kunne følge med. Og jeg har forsømt bloggen, ja jeg har! Lørdag blev dedikeret til at hænge lamper op, oprydning, migræne og middag. Søndagen føj afsted med gåtur på Kastellet, efterfulgt af en spontan IKEA-tur, efterfulgt af sofa… Ja og sådan gik det altså til, at jeg måtte underkaste mig og udskyde bloggen til i dag.

Nå, men jeg har lidt været på udkig efter en klassisk blå skjorte efter jeg fandt billedet af den smukke unge dame over… Ashley Olsen kan om nogen få looket “effortlessly cool” til at fungere.

TRANSLATION: Good morning ladies. Where did the weekend go?! It went pass so quick, that I didn’t even had time to update the blog! Anyway, I’ve been on the look for a classic blue shirt since I spotted this young lady looking all effortlessly cool on the picture above.  

affiliate links //sandals ASOS (HERE) //blue shirt TOPSHOP (HERE) //t-shirt TOPSHOP (HERE) //coat ASOS (HERE) //sunglasses ASOS (HERE) //watch  KATE SPADE (HERE)

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

 • Gina Tricot har en virkelig fin blå skjorte i lækker kvalitet til 249,- 🙂 Ved dog ikke om den stadig er at finde, men har købt den for nylig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Ditte
   Tak for tippet, den må jeg vist hellere kigge nærmere på! 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

040414: HAPPY FRIDAY