110414: COMORT ZONE

{FRIDAY TUNE} INEFFABLE DREAM


FOR ET par uger siden, var jeg en mørk og kold aften, forbi et hyggeligt lille studie på Nørrebro. Jeg var inviteret af Trine Jørck for, at deltage i hendes nye musikvideo. Sangen hedder Ineffable Dream og er skrevet i samarbejde med S. Westmark. Det er en sindssygt smuk sang, som jeg syntes I skulle bruge 3,5 minut på at lytte til! Prøv om I kan spotte mig, min kæreste der der også! I aften skal jeg til middag med Glitter! God fredag derude.

TRANSLATION: A couple of weeks ago I stopped by a cosy little studio at Nørrebro, to do a small part in a music video. I was invited by the talented Trine Jørck, who just did this new song together with S. Westmark. The song is really beautiful and I think you should use 3,5 min. to listen to it. Ty if you can spot me, my BF is there too! Tonight I’m going to have dinner with Glitter! Have a wonderfull Friday!

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110414: COMORT ZONE