{FRIDAY TUNE} INEFFABLE DREAM

{INTERIOR} H&M HOME SPRING NEWS

AV MIN arm, nyhederne fra H&M Home er virkelig lækre! Det hele skulle gerne ramme butikker og webshoppen omk. d. 22. april og jeg er SÅ klar på gardinerne med panelprint til vores soveværelse og marmor (keramik) kopperne til køkkenet.

Om et par timer tager vi til sverige, hvor vi skal bruge weekenden på at fejre svigerfars 60 års fødselsdag. I selvfølgelig velkomne til, at følge med på Instagram (@wearemad) hvis I vil et smut med til sverige.

TRANSLATION: Holy moly, the news from H&M Home are really nice! The items should be hitting the stores and online around April 22nd and I’ll definitely be in line for the panel print curtains and marble (ceramic) mugs!  

In a little while we are leaving for Sweden, where we are spending the weekend celebrating my father in laws 60st birthday. You are very welcome to tag along on Instagram! (@wearemad)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{FRIDAY TUNE} INEFFABLE DREAM