{INTERIOR} H&M HOME SPRING NEWS

{EYES ON} GANNI LIBERTY

JEG HÅBER, at I har haft en fantastisk weekend? Desværre nåede jeg ikke, at planlægge nogle indlæg til bloggen inden vi tog til Sverige i lørdags. Derfor stilhenden. Nu er vi er tilbage efter en skøn weekend i Småland og jeg har brugt mandagen på, at drikke kaffe og kigge i butikker med min mor. Slet ikke nogen dårlig start på ugen. Hos Ganni forelskede jeg mig i de fineste glimmer sneaks, som jeg netop har erfaret er nedsat med -25% lige HER

TRANSLATION: I hope you all had a great weekend? Unfortunately, I didn’t have the time to plan any posts for the blog, before we went to Sweden on Saturday. Thus the silence. Now we’re are back and I’ve spent the day that drinking coffee and browsing shops with my mother. Not a bad start to the week. At Ganni I fell in love these awesome glitter sneaks, that I  just learned is marked down -25% right HERE

wearemad footerdownload

3 COMMENTS

 • Sara

  De er simpelthen så fine! En skam jeg ikke kan forsvare at skulle have flere sko ind i mit skab lige nu. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Sara
   Hahah kender det godt, men tror godt lige at jeg kunne få plads til disse 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Gid jeg kunne, for de er godt nok fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{INTERIOR} H&M HOME SPRING NEWS