{NEW IN} BOBBY II

{EYES ON} MANSUR GAVRIEL

ENDELIG FREDAG! Åh, det føles rart… Jeg er på vej ud af døren, men inden jeg smutter vil jeg lige bruge 2 min. mere på, at drømme om en af de smukke tasker fra Mansur Gavriel. Som I kan se, hvis I klikker på linket, så er jeg ikke den eneste der er faldet for taskerne, for de er næsten udsolgt hele bundet! Mon man kan være så heldig, at de kommer på lager igen?

TRANSLATION: Finally Friday! It feels nice… I’m actually on my way out, but before I leave I just need a few more minutes dreaming about one of these bags from Mansur Gavriel.  I’m not surprised that they are almost completely sold out online. Wonder if they’ll get back on stock?

//bags MANSUR GAVRIEL

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{NEW IN} BOBBY II