THE SURFT CLUB⎢ESPRIT

{NEW IN} OVERSIZE PEPLUM TEE

DA JEG for nogle dage siden shoppede bermuda shorts på ASOS, røg denne peplum top også lige med i kurven… Sådan sker det jo som oftest, når man handler på ASOS, at der ryger et par ekstra ting ned i kurven… Toppen er lige nu nedsat med -40% (HER) og som I kunne se på Instagram i fredags, så fungerer den faktisk ganske godt med netop shortsene , hvis jeg selv skal sige det… Jeg er ihvertfald sikker på, at kombinationen bliver en personlig favorit henover sommeren!

TRANSLATION: When I ordered my new bermuda shorts from ASOS a few days back, I also added this peplum top to my basket… Right now the top is -40% off and as you might have spotted on Instagram last Friday, it goes well together with the shorts – if I may say so… I’m convinced that the combo is going to be a personal favorite over the summer! 

Affiliatelink: //top ASOS (HERE AND SIMILAR HERE)

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SURFT CLUB⎢ESPRIT