{NEW IN} OVERSIZE PEPLUM TEE

{PREVIEW} SARENZA AW14

GOD MORGEN! Jeg skriver eksamen i disse dage, men igår blev der heldigvis tid til en velfortjent pause sammen med Sarenza og deres PÆNE AW14 nyheder! Som I måske allerede ved, så er Sarenza oprindeligt fransk. Chloé fra Sarenza var kommet på besøg fra Paris for, at fortælle lidt om efterårets skotrends og nye styles, som lander i webshoppen de kommende måneder. Jeg fangede et par af mine efterårsfavoritter, som alle er premium brands, dvs. i den lidt dyrere prisklasse end Sarenza’s andre mærker. Jeg er især vild med støvlerne med spænder fra mærket Avril Gau (som rent faktisk er tidligere designer for bl.a. Chanel) De kommer til at koste omkring 3000 DKK og jeg lover at give en update når de er online!

Nu vil jeg lave mig endnu en kop kaffe og arbejde videre med min opgave… Vi ses senere!

TRANSLATION: Good morning! Even though I’m working on my exam at them moment, I took a little break form the books Yesterday together with Sarenza and their AWESOME AW14 news! As you may already know, Sarenza is originally French. Chloé from Sarenza was visiting from Paris to talk a little about the fall trends and the new styles that Are about to hit the webshop during the coming months. I caught a few of my fall favorites, all from the premium brands category. I especially like the boots with buckles from Avril Gau (which actually is a former designer for Chanel among others) They will be around 3000 DKK and I’ll promise to make an update when they are online! 

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{NEW IN} OVERSIZE PEPLUM TEE