HOME #027

300614: GREAT ESCAPE

BILLERNE HER er fra en en helt fantastisk morgen i sidste uge på Kurhotel Skodsborg nord for København. Jeg kan varmt anbefale stedet, hvis man gerne vil lidt væk fra byen en dag eller en weekend måske. Deres brunch er intet mindre end fantastisk og hvis man virkelig vil forkæle sig selv, kan man jo fortsætte ned i spa’en efter maden… Jeg cyklede hjem med en følelse af, at have været på ferie. Bare for en enkelt dag.

TRANSLATION: These pictures are from an amazing morning at Kurhotel Skodsborg last week. I can highly recommend the place if you feel like escaping the city for a day or a weekend even. Their brunch is really good and if you really want to give yourself a treat you can continue down to the spa afterwards. I biked home with a feeling that I’d just been on vacation. Just for one day. 

//top &OTHERSTORIES (ON SALE HERE) //shorts TOPSHOP (ON SALE HERE) //bag GIVENCHY (HERE) //sneakers PUMA (ON SALE HERE) //necklace MITOS (HERE) //ring SLOAN SABLE //infinity ring MITOS (HERE)
wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME #027