NIKE FREE SUPERIOR

INSPIRATION: SUMMER

GOD FORMIDDAG og undskyld stilheden! Jeg er travlt beskæftiget med, at passe 2 små kattemisser, imens deres forældre er på Roskilde… Men lige nu tager jeg lige et break ude på altanen, ovenpå en nat med pludselige cat-attacks i sengen og en endeløs fluejagt… Anyways, imens jeg har siddet herude og nydt solen har jeg fundet lidt sommerinspiration til garderoben.

TRANSLATION: I’m cat-sitting this weekend, while their parents are at Roskilde Festival. But right now I’m just taking a small break on the balcony, after a long night with cat-attacks in bed and an endless fly hunt… Anyway, I just found a little summer wardrobe inspiration while soaking up a little sun.  

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE FREE SUPERIOR