INSPIRATION: SUMMER

MONDAY WISHES

SÅ BLEV det tid til, at tage hul på en ny uge og mange af jer er sikkert ekstra mandags-trætte ovenpå en lang Roskilde Festival? Jeg har brugt noget af dagen på, at finde lidt friske webshop ønsker til at lyse op på en grå mandag. Jeg har været rigtig glad for Nike slides, som jeg købte i New Zeland tilbage i januar. Hvis nogle af jer er interesserede, så er de netop landet hos ASOS til en meget fornuftig pris HER.

TRANSLATION: I’ve spent some of my morning finding a few webshop wishes to brighten up a rather grey Monday. I’ve really gotten a lot of use out of my Nike slides, that I bought back in January in New Zealand. If anyone’s interested, they just landed on ASOS at a very  favorable price HERE.

//culottes ZARA (HERE) //slides NIKE (HERE) //candle TOM DIXON (HERE) //rug HOUSE DOCTOR (HERE)  //silk set PERFECTLY SIMPLE (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: SUMMER