SUMMER HAIR

WHATS IN MY BAG: EVERYDAY ESSENTIALS

JEG HAR ikke nået at forberede noget til jer i dag, så det bliver lige et hurtigt “what’s in my bag”. Jeg ELSKER selv, at læse denne slags indlæg og se dem på Youtube ikke mindst! Jeg ved ikke helt hvorfor? Måske bare fordi det er hyggeligt? Jeg gennemgik også nøje enhver dametaske jeg kunne komme i nærheden af, som lille… Og jeg var sikkert ikke den eneste!

//1. Yndlings kammen fra Mason Pearson, som tæmmer lokkerne i løbet af dagen //2. Mine meget uundværlige solbriller fra Ray-ban //3. Min lille pung fra by Malene Birger  //4. BB skin perfecting kit fra GOSH til touch-up når det er nødvendigt //5. Min lille notesbog fra Moleskine, som er en gave fra min kæreste //6. mit lille Instagram taskespejl fra VICHY //7. lip balm fra CARMEX //8. endnu en lip balm fra BURT’S BEES //9. Velvet Touch Lipstick fra GOSH //10. Min elskede Galaxy s5 fra SAMSUNG

TRANSLATION: I haven’t prepared anything for today, so I’m just going to give you a quick “what’s in my bag”. I love “what’s in my bag posts and youtube videos! I don’t know why exactly? As a kid I  went through every bag I could get my hands on… And I’m sure I wasn’t alone! 

//bag GIVENCHEY (HERE)

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

 • Julie

  Hvor har du købt dit spejl fra Vichy?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Julie
   Det er desvære ikke et man kan købe tror jeg? Jeg har fået det sammen med nogle produkter sidste år…
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER HAIR