HOME #28

BEST OF THE REST: NELLY SALE (-20% EXTRA)

NELLY HAR netop mærket alt udsalg ned med ynderligere -20% (brug koden: EXTRA20). Mange af udsalgsvarene var allerede nedsat med -70%, så der er alt virkelig mulighed for at gøre sig nogle kup! Personligt er jeg ret vild med MSGM og hvis man skulle være lidt fornuftig og tænke lidt frem i tiden, ville denne strik altså ikke være nogen dårlig investering!

TRANSLATION: Nelly just marked down their sale further 20% (just use EXTRA20 when you check out). A lot of the sale items are already marked down -70%, so there’s a good chance to do a real bargain! I personally love MSGM and I think this knit would be a a good investment for fall!

//bag MM6 MAISON MARTIN MARGIELA (HERE) //top MSGM (HERE) //shorts BACK (HERE) //sneakers OILL (HERE)wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME #28