VIND: KOM MED TIL MODEUGE

HVENJEG ER tilbage i København efter et par internet-fri dage på Hven. Som jeg skrev tidligere er dækningen på øen ikke den mest stabile, men som lovet kommer her lidt (af mange) stemningsbilleder fra vores mini-ferie. Vi havde pakket vores rygsække med telt, badetøj og stormkøkken og overnattede på en lille campingplads, som ligger i bugt helt nede ved vandet…

//1. sidste dyp på stranden inden turen gik tilbage mod København //2-3. kolde (importerede) eftermiddags øl i skyggen på Hven’s hyggeligste restaurant Tuna Krog, hvor der udover “stærk øl” også er en “mycke special hamburger” på menuen //4. aften udsigt fra vores teltplads udover Øresund //5. den første aften spiste vi tapas ved vandet og havde været forbi det lokale (og eneste) bageri på øen for, at købe hjemmedyrket, -malet og -bagt durumhvedebrød //6. weekenden var varm på øen, så hyppig nedkøling var nødvendig //7. en lille robåd på stranden //8. vi havde min kærestes splinternye stormkøkken med og det er altså intet mindre end genialt – vi bryggede kaffe, ristede rugbrød, stegte dadler med parmaskinke, ristede pinjekerner og kogte pasta, som jeg blandede med skyr og pesto og toppede med kerner, bøf mozzarella, basilikum, ristet parmaskinke og lidt friskplukkede blomster  //8. solgyldne kornmarker så langt øjet rækker…

TRANSLATION: I’m back in Copenhagen after a couple of internet-free days at Hven.  As promised, here’s a few (of many) mood setters from our mini-holiday. 

wearemad footerdownload

4 COMMENTS

 • C

  Hej kat! Hvor er du bare lækker!! Og hvor ser det ud til at ha været en dejlig ferie!
  Hvordan holder du dig tynd og fit? 🙂

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Kære C
   Tusinde tak, hvor er du sød! Jeg tror jeg er heldig, at have en god forbrænding… Men jeg spiser selvfølgelig også nogenlunde sundt 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Fuldstændige fantastiske billeder! Hvilken trangia model har din kæreste købt? Er det en ny model? Jeg er nysgerrig, mit er gammelt og slidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Tanja
   Ja det er vist den nyeste model de har, den er ret så smart og med teflon belægning 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: KOM MED TIL MODEUGE