LATE SUMMER

BEAUTY: PINK MIRACLE CREME

ENDELIG WEEKEND! Den har været længe under vejs syntes jeg… Nå, men jeg har fået en ny favorit på badeværelseshylden, som jeg gerne vil anbefale. Det er denne lyserøde (!) B12 Forte creme fra Cosborg. Jeg må indrømme, at farven tiltrak mig ret så meget i starten og duften not so much. Den har en helt ubeskrivelig, ikke parfumeret, lidt fishy lugt. Men jeg har lært, at leve med den. For hvad gør man ikke for gode resultater? Jeg har oplevet at cremen virkelig fugter igennem på tørre områder samt mindsker irritation. Cremen er ikke så dyr, hvis nogle af jer skulle have lyst til at teste den lyserøde mirakel creme HER.

TRANSLATION: Finally weekend! It’s been much awaited… Well, I’ve gotten a new favorite on my bathroom self, that I’d like to recommend. This pink (!) B12 Forte creme from Cosborg. I must admit, that the color was quite appealing to me at first and the smell not so much. The smell is beyond description, but most of all a bit fishy. That aside, I’ve learned to live with the smell due to the cream’s positive results. It’s really helped me moisture dry skin areas and reduce irritation. The cream isn’t too expensive, if anyone’s keen on testing the pink miracle cream HERE.

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

 • Anne

  Er den til ansigtet eller kroppen? Hvor er det sejt, at den er lyserød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Anne
   Det smarte er, at man kan bruge den til begge dele. Jeg har primært brugt den i ansigtet 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATE SUMMER