120814: NOTICE

HOME #29

JEG MÅ indrømme, at indretning ikke har interesseret mig så meget henover sommeren. Men det er helt sikkert på grund af det gode vejr. Vi har stort set ikke brugt vores 2 stuer de sidste 2-3 måneder… Det er helt ukendt land derinde og de roder usandsynligt. Alle måltider bliver indtaget på altanen, hvor vi bliver siddende til ud på aftenen, inden vi rykker de 2 meter der er ind i sengen. Men nu er jeg så småt ved at være klar til, at få styr på lejeligheden inden efteråret. Jeg har en masse idéer til nye ting i lejligheden, som jeg vil give mig i kast med…

Ps. den fine pude er fra H&M’s AW14 kollektion og er snart online.

TRANSLATION: I must admit that I haven’t been that inspired interior wise, during the summer. Probably because of the good weather. The summer is fading and my desire to get our apartment sorted is slowly getting back. I have a few ideas, I’ll start working on…

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

120814: NOTICE