210814: MATCHING (VIND 1000,- TIL NOTICE)

NEW IN: MOHAIR KNIT

IGÅR EFTER job var jeg et smut forbi Munthe’s showroom for, at kigge lidt nærmere på SS15 kollektionen. Hold nu op hvor er der sket meget siden dengang i start 00’erne, hvor Munthe plus Simonsen var lig med applikerede jakker med pelskraver, haremsbukser og luksus boheme. De seneste kollektioner har været meget mindre luksus hippie, mere skandinavisk og meget mere Munthe. Jeg forelskede mig i stikken her, som er fra AW14 kollektionen og i butikkerne nu. Jeg havde den på i morges da min kæreste og jeg gik efter morgenbrød og jeg kan allerede mærke, at jeg kommer til at bo i den resten af efteråret og vinteren. Desuden forelskede jeg mig også i denne virkelig fine jakke i uld og quilt.

ENGLISG RECAP: Yesterday I stopped by Munthe’s showroom to have a closer look, at the SS14 kollection. The brand has gone through a huge transformation since the Munthe plus Simonsen days. Munthe has become a less hippe deluxe and a lot more scandi chic. I fell in love with the knit above from the AW14 collection and I feel like living in it the throughout the winter. I also fell in love with this cool coat in wool and quit.

//knit MUNTHE (HERE)

wearemad footerdownload

3 COMMENTS

 • admin

  Hej Camilla
  Ja, den er virkelig lækker 🙂 Mange tak! Jeg lover, at der nok skal komme flere billeder fra lejligheden på et tidspunkt!
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Det lover godt for Munthes nye kollektion og denne lækkerhed er da til at bo i! Tænker ofte at du bor vildt lækkert og ville elske et langt indlæg med utallige billeder af din bolig? Og evt. tips og tricks? Hvor er de fine puder fra i baggrunden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hov og puderne er fra H&M Home, men lidt gamle… Har dog set at de har lavet nogle nye meget lig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210814: MATCHING (VIND 1000,- TIL NOTICE)