WORST IDEA EVER & IVÆRKSÆTTER DRØMME

EYES ON: NUDE PUMPS


DA JEG skulle til bryllup for nogle uger siden, gik det op for mig at jeg ikke ejer et par klassiske lyse pumps! Hvad sker der for det? Nude pumps er da obligatorisk i enhver velovervejet garderobe ikke sandt…? Nå, men efter jeg har fundet den fatale fejl i min (ikke så) velovervejede garderobe, er jagten sat ind efter de perfekte nude pumps. Mit første klik var Net-a-porter, hvor jeg fandt drømme-udgaven fra Gianvito Rossi (HER). Jeg tror dog det må blive ved drømmen lidt endnu, for imellemtiden har jeg også kigget lidt hos Esprit, hvor jeg faldt over dette lidt mere budget-venlige alternativ i skind. Hvad siger I? Fine ik?

ENGLISH RECAP: When I was looking for a wedding outfit a couple of weeks back, I realized that I don’t own a pair of classic nude pumps! I do believe those are mandatory in every well composed  wardrobe, right? Oh well, after realizing the fatal error in my (no so) well composed wardrobe I started looking for candidates. First up was Net-a-porter, where I found my dream pair from Gianvito Rossi (HERE). I think I’ll have to keep on dreaming a little while though, because when I later clicked on to Espirt I found this more budget friendly alternative in leather. What do you think? Ok right?

//pumps ESPRIT (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORST IDEA EVER & IVÆRKSÆTTER DRØMME