EYES ON: NUDE PUMPS

250814: TEAM CLOVER

JEG HÅBER I har nydt weekenden? Personligt kunne jeg godt have brugt en ekstra dag, men hvem kunne ikke det? Jeg kæmper fortsat med min hals og en langtrukket forkølelse, så min weekend har ikke været præget af de helt store aktiviteter. Sættet fra Ganni bestilte jeg tidligere på sommeren via Me & The Met, som nogle af jer måske kan huske, at have set et glimt af HER. Det har siddet på mig lige siden og jeg tænker umiddelbart, at jeg vil kunne bruge det et godt stykke ind i efteråret… Selvom det lidt er en skam, at skulle have et par sorte nylons under nederdelen. Er det bare mig, eller er strømpebukser ikke en smule nedtur? Jeg har en regel: ingen strømpebukser fra april til november. Bum.

ENGLISH RECAP: I hope you’ve enjoyed your weekend? Personally I could use another day, but who couldn’t right? I ordered this outfit fro Ganni via Me & The Met a little earlier on in the summer, as some of you might remember from this glimpse HERE. I’ve been wearing it ever since and hope to be able to wear it a little into fall as well. 

//sweater GANNI (HERE) //skirt GANNI (HERE) //sneakers ISABEL MARANT (HERE)

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

wearemad footerdownload

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: NUDE PUMPS