110914: FALL FEELING

POWER ON THE GO

DET ER endelig lykkes mig at finde en power bank, som både er pæn og holder til mere end én opladning (!) Behovet opstod for alvor i sommer, da min kæreste og jeg var på Hven. Vi havde ikke adgang til strøm hele weekenden, hvilket tydeligvis ikke er helt optimalt for to smartphone nørder som os… Det er selvfølgligt skrevet med et smil på læben, for vi var der jo netop for at være offline, men ikke desto mindre sandt. Derudover ved jeg ikke noget værre end, at være på farten en hel dag og så løbe tør for strøm, udenfor rækkevidde af en stikkontakt. Stone Charger, som min lille nye ven så fint hedder, indeholder ikke mindre end 10.400 mAh, som er rigeligt til at oplade en iPhone 5 eller Samsung Galaxy S5 minimum fem gange. Den er udstyret med to USB-udgange, så den både kan oplade en smartphone og tablet på samme tid. Eller andre elektroniske enheder, som kan oplades via USB. Jeg syntes den er SÅ pæn og til forskel fra tidligere, så nyder jeg næsten hver gang min telefon løber tør for strøm og jeg skal have min Stone Charger op af tasken.

ENGLISH RECAP: I’ve finally found the perfect power bank! During our holiday at Hven this summer, I realized the genius of a portable mobile charger, when we had to cope without electricity for a weekend… Also I hate getting the unpleasant surprise of a flat battery out of reach of a charger. My new Stone Charger is, next to looking extremely good, able to charge an iPhone 5 or Samsung Galaxy S5 more than 5 times while charing you’re tablet or other devices with an USB output. Pretty good for a small device a litte larger than your computer mouse.   

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110914: FALL FEELING