ON MY MIND: GREEN JADE, FELT, WARM COTTON & SILK

WORK SPACE: THE DROP CHAIR

I FORLÆNGELSE af mit tidligere indlæg om den gule Dråbe i vores soveværelse, så vil jeg i dag vise jer hvordan jeg har placeret en stone grey og en stormy blue Dråbe ved vores arbejdsbord. Vi har længe være på udkig efter et alternativ til en klassisk kontorstol, men har ikke rigtig kunne finde noget indenfor budget, som vi (begge) kunne lide… Indtil nu, that is! For Dråben kan mere end blot at se pæn ud. Siddekomforten er nemlig også rigtig god. Den dråbeformede ryg og det hule sæde giver god støtte og bevægelsesfrihed. Umiddelbart havde jeg forestillet mig, at alle fire stole skulle fungere som spisebordsstole, men da de først kom ind i lejligheden, fik jeg lyst til at bruge dem i flere rum. Stolen fungerer perfekt som skrivebordsstol, og de to farver harmonerer så fint. Jeg sidder meget stille i mit arbejde og i min fritid (grundet bloggen) og har tendens til, at sidde i samme position på min kontorstol på jobbet. Derfor er det virkelig rart med en mere dynamisk stol, som giver én lyst til at bevæge sig lidt imens man sidder og arbejder. Jeg sidder netop i den grå Dråbe nu og skriver dette indlæg. Jeg nyder de dage, hvor jeg kan arbejde hjemme og sidde her – og så er det også ret hyggeligt, når vi begger sidder her. 

VIND 6 DRÅBER OG EN BOLIGREPORTAGE I RUM ID: Men nu til noget virkelig spændende! Fritz Hansen har netop skudt en konkurrence igang, hvor du kan kan vinde 6 Dråber samt en boligreportage fra dit eget hjem til Magasinet RUM. For at det skal tage sig bedst ud, kommer der en boligstylist og hjælper til til reportagen. For at deltage i konkurrencen skal du poste et billede på instagram fra det sted i dit hjem, hvor du allerhelst vil placere Dråben med hashtagget #drømdråben og tagge @fritzhansen.

ENGLISH RECAP: In addition to my last post about The Drop Chair my bedroom, I’ve moved on to the work space where I’ve placed two Drops, one in stone grey and one in stormy blue. I really like how the chair work as a work chair as well and I love this every time I have the chance to work from home in this spot! 

Udgivet i samarbejde med Fritz Hansen

wearemad footerdownload

7 COMMENTS

 • Lærke Ø

  Virkelig fint work place! Du gad ikke lave en lille DIY til dit fine skrivebord? Det virker rimelig simpelt, men måske du har tips og tricks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • admin

  Hej Sofie
  Hold da op, det lyder vildt! Det skal jeg nok lige undersøge.
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,

  Jeg besvimer over din stil !!!! Det er så læks!

  Hvor kan man finde de over seje brædder du har brugt som bordplade?

  VH
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Sofie
   Hehe, 1000 tak! Brædderne er fra de der rammer, som holder europa palle stablerne sammen… Hvis det giver mening?
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  du er altså bare så knaldgod til det med indretning også! jeg elsker at se små billeder af dit hjem 🙂 og dråben er jo bare for lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie k

  Ej de er så fede de stole! Men kan det passe der er 9 ugers ventetid på dem :-)?? må bare have sådan en til mit skrivebord!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY MIND: GREEN JADE, FELT, WARM COTTON & SILK