WORK SPACE: THE DROP CHAIR

NEW IN: BASKET

ENDELIG WEEKEND! Jeg har ikke de store planer i dag eller i morgen, udover en fødselsdag i aften, lidt eksamenslæsning og så tror jeg, at altanen skal gøres vinterklar. Jeg har bevidst udskudt det for, at holde fast i sommeren lidt endnu… Men planterne derude hænger og ser trætte ud og tæpper og puder skal pakkes ned nu! Igår afsluttede jeg en lang uge med tacos fra Yuca Taco, som I også kunne se på Instagram. Det kan virkelig varmt anbefales og hvis du endnu ikke har smagt dem, så er den lille taco-vogn stadig til at fange et sted i København lidt endnu, inden den lukker ned for vinteren – men skynd dig!

Og nu til noget helt andet. Nogle af jer havde måske allerede havde gættet så endte disse hvide Puma Basket sneakers i kurven, efter jeg drømte om dem tilbage i august her. Efter jeg havde bestilt dem på Sarenzas web shop gik der ikke mange dage, før UPS bankede på døren med mine nye sko. Helt som forventet, så har de fungeret perfekt sammen med et par klassiske bukser eller en nederdel. Det er efter min mening den helt perfekte hvide sneaker!

ENGLISH RECAP: Finally weekend! I really don’t have much planned except for a birthday, some studying for my exam next week and getting the balcony ready for winter. Last night I ended a bussy week with tacos from Yuca Taco, as you also got a taste of on Instagram. If you haven’t tried them yet you can catch the food truck around Copenhagen a little while yet. 

Anywho, as some of you might have guessed already I ended up ordering these white Puma Basket sneakers back in August when I posted about them here. After ordering them at Sarenza’s web shop it didn’t take long before UPS knocked on my door with my new shoes. As expected they work perfectly with a pair of suit pants or skirt. The perfect white sneaker, of you ask me!

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORK SPACE: THE DROP CHAIR