SEPTEMBER LIST II

EYES ON: DOUBLE RING

JEG ELSKER enkle og feminine smykker. Normalt går jeg ikke på kompromis med kvalitet når det kommer til smykker, men igår aftes da jeg kiggede forbi ASOS faldt jeg for disse smukke og enkle øreringe i metal. Jeg elsker udtrykket og til den pris (!) kan jeg nok godt leve med, at de ikke holder for evigt. Nu vil jeg drikke resten af min kaffe og smutte hen og få eksamen overstået. Wish me luck!

ENGLISH RECAP: I love simple and feminine jewelry. Normally I don’t compromise when it comes to quality and jewelry, but in this particular case I think I can make an exception. I really like the look of these simple double ring earrings in metal from ASOS

//earrings ASOS (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER LIST II