011014: HAMBURG

OCTOBER LIST

MED INDGANGEN af oktober føles det, som om det for alvor er blevet efterår. Det virker helt surealistisk, at vi I weekenden havde +20 grader i Hamborg for så at komme hjem til et grå og tåget København… Jeg har forelsket mig i et par fine sager til denne måneds ønskeliste. Kristina Krogh’s fine kalender plakat måtte godt pryde en væg herhjemme og så kan jeg næsten ikke vente til, at jeg snart får lov til at teste den nye Samsung Galaxy Aplha!

ENGLISH RECAP: With the entry of October it feels like fall finally kicked in. It feels surreal to come back to a grey and wet Copenhagen after a sunny weekend with +20 degrees in Hamburg… I’ve fallen in love with a few items for this months wish list. The calendar poster from Kristina Krogh Studio would look good on one of the walls in our apartment and then I can’t wait to test the new Samsung Galaxy Alpha soon!  

//ear ring LOUIS VUITTON (HERE) //calendar KRISTINA KROGH STUDIO (HERE) //bag SAINT LAURENT (HERE) //high lighter KJAER WEIS (HERE) //phone SAMSUNG GALAXY ALPHA (HERE//candle holder FERM LIVING (HERE

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

011014: HAMBURG