OFF TO OSLO

061014: CAMEL & CHUCKS

SÅ BLEV det hverdag igen. Vi ankom til København i formiddags efter en virkelig hyggelig weekend til søs. Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder på turen, som jeg deler med jer senere. Imellemtiden får I lige et par billeder fra igår, som blev spenderet i Oslo med kaffe på en hyggelig café og en gåtur op igennem byen.

ENGLISH RECAP: We arrived in Copenhagen this morning after a wonderful weekend at sea. I’ve taken a lot of pictures on the trip, which I’ll share with you later. Meanwhile I’ll just show you a couple of pictures from of my outfit Yesterday in Oslo.

//poncho H&M TREND (HERE) //shirt WEEKDAY (HERE) //trousers MANGO //bag GIVENCHY (HERE) //sneakers CONVERSE (HERE)

wearemad footerdownload

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF TO OSLO