ASOS: THE DAILY EDIT

OCTOBER: GOLDEN DETAILS

GUTEN HEAUTE, så jeg landet hos svigerfamilen i tyskland! Jeg har taget min computer med så jeg kan arbejde lidt på blog og opgave undervejs. Dagen i dag er reserveret til sight seeing i Wismar, men inden jeg smutter vil jeg lige vise jer hvordan mine typiske smykkeaccessories ser ud i øjeblikket… Clean and simple. Nå men, ehm vi ses senere!

ENGLISH RECAP: I’m spending an extended weekend at the in-laws in Germany. I’ve brought my laptop though, so I can blog and work a little. Today we are going sight seeing, so until later, I’ll just show you this picture of some of my typical jewelry accessories atm. See you laters! 

//signet ring REBEKKAREBEKKA (HERE) //knuckle ring VITSØ (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS: THE DAILY EDIT