FIRST LOOK: #ALEXANDERWANGXHM

OUTFIT: WORK WEAR AND WHITE SNEAKERS

JEG TROR aldrig jeg bliver træt af hvide sneakers! Eller det ved jeg. Og mine nye Stan Smith, som I måske kan huske jeg klikkede model hjem via Sarenza (her), er ingen undtagelse. Jeg har decideret boet i dem siden de ankom med UPS for en lille uge siden. De fungerer så fint med det meste af min garderobe, både arbejds- og fritidsmæssigt. Fritidsmæssigt, det lyder underligt. Men I ved hvad jeg mener. Sådan så jeg ud igår efter job, inden regn og inden kaffedate med hende her og efterfølgende presse event. Hvis der er nogle af jer, som har nogle bud på fine strømper a la dem jeg har på på billedet, så smidt gerne et link! Jeg mangler strømper til mine sneakers, som ikke er sorte…

ENGLISH RECAP: I don’t think I’ll ever get tired of white sneakers. Or I know so. My new Stan Smiths are no exception. You might remember I ordered them via Sarenza a while back (here) I’ve been living in them ever since they arrived last week. They go with my work wardrobe as well as my everyday wardrobe. This is how I looked Yesterday after work and before a coffee date with this one and a press event. 

//shirt NEW YORKER //leather pants SPON DIOGO (OLD BUT SIMILAR HERE) //sneakers ADIDAS ORIGINALS VIA SARENZA //bag MANGO 

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

 • Anna

  Hej, jeg ville lige høre dig omkring str. på dine nye fede sneaks. Er de normale eller til den store/lille side. Det er jo sådan nogle lidt skøre str. Jeg bruger normalt str. 39, og jeg synes det er svært at vide om man skal vælge 38 2/3 eller 39 1/3. Din erfaring ville hjælpe. TAK og lækkert klassisk outfit.
  kh. Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Anna
   Tak! Jeg syntes faktisk, at de er lidt store i det. Jeg er også en 39 og satsede derfor på en 39 1/3, men må indrømme at jeg tror 38 2/3 måske havde været idéel… Det er lidt svært 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST LOOK: #ALEXANDERWANGXHM