OUTFIT: WORK WEAR AND WHITE SNEAKERS

CRUISE CONTROL

JEG HAR endelig fået kigget alle billederne igennem fra vores rockcruise med DFDS, som ligger snart 3 uger tilbage. Tiden flyver! Helt som forventet, endte det med at blive en vildt hyggeligt weekend med et helt perfekt team. Både Mie, Rikke og Cath har allerede delt nogle af deres oplevelser fra turen, som både bød på positive overraskelser, så som lækker vin og bøf bearnaise, luksuriøse kahytter, tax free shopping, en ret sej intimkoncert med WHOMADEWHO og meget mere! Men vi fik også bekræftede nogle af fordommene omkring Oslobåden. Så som fulde nordmænd, det østeuropæiske danseband og buffeten… Men måske det i virkeligheden hører sig til? Vi kunne ihvertfald ikke andet end, at more os over set-up’et og nyde resten:

 //1. Oslo viste sig fra sin absolut smukkeste side, da vi søndag formiddag gik i land i den stille efterårsdækkede by //2. Eftermiddagen forinden havde vi taget hul på weekenden med vinsmagning i Crown Of Scandinavia’s Red+White Wine Bar, som både er en tapas restaurant og vin bar med et ret imponerende udvalg (hvis man kan lide god vin) Vores sommelier, som også bestyrer vinbaren, fortalte historier om vinene vi var igennem alt imens han serverede små lækre tapas retter for os. Efter 5-6 glas vin (…) fortsatte vi ind i de tilstødende lokaler i Explorers Steakhouse, for at sætte tænderne i en lækker steak frites med tyk tyk bearnaise (yum!) inden koncerten med WHOMADEWHO //3.-5. Efter få timers søvn lagde vi til kaj i Oslo, hvor dagen hovedsageligt belv spenderet på en fortovscafé med kaffe, kage og en masse snak… Havde butikkerne ikke været lukket, var der nok også gået lidt shopping i den //6. Team Oslocruise på vej retur til båden, hvor vi havde booket tid til manicures i BubbleZone inden aftenens middag i bådens familierestaurant numero uno: 7Seas. Desværre ikke den mest ophidsende kulinariske oplevelse, men de har dog en soft ice maskine… 

ENGLISH RECAP: I’ve finally gotten trough all the pictures from our rockcruise with DFDS. As expected, it ended up being a great weekend with the perfect team. Both Mie, Rikke and Cath have already shared some pics and writings on our trip, which both gave us positive surprises, such as delicious wine and a great steak bearnaise, luxurious cabins, tax free shopping, a rather cool intimate concert with WHOMADEWHO and much more! But we also got a few “cruise prejudices” confirmed. Such as drunk Norwegians, the Eastern European dance band and the buffet not to forget… But maybe all together thats what makes the experience? We certainly couldn’t do nothing more than be amused by the set-up and enjoy the rest…

wearemad footer

download

2 COMMENTS

 • admin

  Hej Cathrine
  Haha hvor fedt! 😀 Tak!
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Haha, danskebåten (som vi nordmenn kaller den! Did you know? Haha) er en opplevelse.. Om man er en stor gjeng kan man virkelig ha det sjovt der. Smukke bilder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: WORK WEAR AND WHITE SNEAKERS