CRUISE CONTROL

WEEKEND: CLOSET ESSENTIALS

HVOR ER det rart med weekend! Den kommer til, at indeholde en del arbejde ved computeren.. Men ovenpå en travl presse uge med lange arbejdsdage, vil jeg i dag bare nyde lørdagen med alt hvad den indebærer! Og derfor må I altså selv tænkte jer til en tekst, om at jeg godt kunne iføre mig ovenstående ting i dag fra ASOS, for jeg er simpelthen for træt til at skrive mere… Jeg er dog ret vild med denne grafiske strik fra ASOS White kollektionen, som ikke kom med i kollagen over.

ENGLISH RECAP: Weekend at last! Even though it’s mostly going to be spent in front of the screen, I’m going to take the day off and enjoy my Saturday after a long work week. Too be honest I’m too tired to write much more about how I would like to wear the items above today, but I do also like  this cool graphic knit from the ASOS White collection, which didn’t make it into the collage. 

//coat ASOS (HERE) //cable knit ASOS WHITE (HERE) //turtleneck ASOS WHITE (HERE) //plimsolls ASOS (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRUISE CONTROL