EYES ON: CALVIN KLEIN SS15

OUTFIT: MONOCHROME AND FLARE PANTS

EN IRRITERENDE forkølelse lagde mig ned det meste af igår og alle intentionerne om, at få udrettet noget røg dermed også ud af vinduet. Heldigvis har mandagen vist sig fra sin bedste side indtil videre. Solen skinnede da jeg vågnede og efter et par pressebesøg, tidligere på dagen, er jeg nu hjemme og kan passe helbredet resten af dagen med the, sofa og lidt læsning. Sådan her så jeg ud i onsdags hvor jeg var forbi et par PR bureauer. Mine nye flare jeans fra ASOS høstende en del komplimenter i løbet af dagen. Jeg har ikke haft sådan et par siden de hed trompetbusker og kom med et par obligatoriske Dr. Martens… Men hvis jeg skal være helt ærlig, så syntes jeg faktisk at de spiller meget godt igen anno 2014, med et par hvide sneakers og en rå læderjakke eller lang blazer.

ENGLISH RECAP: A cold forced me to stay in bed almost all Sunday and all my good intentions on getting stuff done got washed down the drain. Luckily my day has been quite a step up from Yesterday and after a few visits at a couple of press agencies, earlier today, I’m now home with a cup of tea, my couch and a little bit of reading. Anywho, here’s one of my outfits from last week, where I also visited a few agencies. I got quite a few compliments on my new flare jeans from ASOS. I haven’t worn a pair of those since the late 90s, but I must admit I think they work well with a pair of white sneakers and a leather jacket anno 2014.  

//jacket NEW YORKER //knitwear H&M (HERE) //pants ASOS (HERE) //sneakers ADIDAS ORIGINALS (HERE) //bag GIVENCHY (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: CALVIN KLEIN SS15