OUTFIT: MONOCHROME AND FLARE PANTS

OCTOBER: WEEKLY WISHES

JEG DRØMMER fortsat om nye ting til boligen. Det er skruen uden ende. Og så drømmer jeg om, at kunne iføre mig den vamsede jakke fra Acne Studios når efteråret går hen og bliver til vinter. Har I forresten set Stilleben’s nye web shop? Det var der jeg fandt den fine stol fra Aketipo. Efter Dråberne er flyttet ind i lejligheden (HER) mangler vi ikke ligefrem stole, men fin er den nu altså alligevel…

ENGLISH RECAP: I’m dreaming of new things for the apartment and this furry biker jacket from Acne Studios for winter. Have you checked out Stilleben’s new web shop? That was where I found the cool chair from Aketipo. After I got the Drop chairs (HERE) we don’t really need more chairs, but I do think it is nice though. 

//plate FORNASETTI (HERE) //jacket ACNE STUDIOS (HERE) //chair AKETIPO (HERE) //rug URBAN OUTFITTERS (HERE) //pillow FERM LIVING (HERE) //loafers ZARA (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: MONOCHROME AND FLARE PANTS