INSTAGRAM: WHO TO FOLLOW

COSY NOVEMBER

SÅ BLEV det november og i takt med, at det gradvist bliver koldere udenfor drikkere jeg mere og mere the og tænder flere og flere stearinlys. Jeg har netop bestilt de her fluffy slippers fra Ugg Australia, så mine små fusser kan holde varmen indendøre igennem vinteren. Jeg glæder mig til de kommer! Nå, men jeg vil drikke resten af min varme ingefær drik med honing, citron og chili og skrive videre på min opgave. God søndag!

ENGLISH RECAP: November has arrived and as it gradually gets colder outside I tend to drink more and more tea and light more and more candles. I’ve just ordered these fluffy slippers from Ugg Australia, so I can keep my feet warm through winter. Now I’m going todrink the rest of my hot ginger drink with honey, lemon and chili and continue on my assignment. Have a lovely Sunday!

//knit ZARA (HERE) //slippers UGG AUSTRALIA (HERE) //mug ROYAL COPENHAGEN (HERE) //sheets CPHLIVING (HERE)

wearemad footerdownload

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: WHO TO FOLLOW