OUTFIT: WANG WEAR

WHAT TO WEAR: PARTY SEASON

VI GÅR en festlig periode imøde og for mit vedkommende starter den allerede i næste weekend med diamantbryllup fredag og firmafest lørdag. Jeg har absolut ingen idé om hvad jeg skal have på, men jeg har besluttet mig for, at nøglen til min festgarderobe denne sæson skal være klassiske items, som kan dresses op eller ned efter behov. Med en klassiske skindnederdel og et par vidde palazzo bukser tror jeg rent faktisk, at jeg kan komme langt. Tilsat mine nye støvler fra Elisabeth Stuart (her) og en hvid top eller noget mere festligt, så tror jeg klaveret spiller resten af november og december.

ENGLISH RECAP: We are facing the holiday season and all the parties that come along. I think the key to my holiday wardrobe this season will be classic items like this leather skirt or these palazzo trousers that I can dress up and down as I please. 

//leather top WEEKDAY (HERE) //embellished dress ASOS WHITE (HERE) //palazzo trousers VILA (HERE) //graphic top ASOS WHITE (HERE) //embellished top ASOS WHITE (HERE) //leather skirt MANGO (HERE OR PU VERSION HERE

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: WANG WEAR